Trouwen vanuit de koninklijke B&B

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen op het terrein van Kasteel Amerongen!

En hoe leuk is het om in onze B&B jullie voor te bereiden en daarna naar Kasteel Amerongen te lopen voor het trouwfeest?

Velen zijn vanuit onze B&B getrouwd en komen regelmatig terug om de mooie herinneringen levendig te houden. De gehele B&B staat twee dagen voor jullie ter beschikking. Alle bedden zijn tiptop opgemaakt, verse bloemen in huis. Ontbijt, lunch en diner mogen jullie zelf organiseren. Dat betekent een rustige voorbereiding waarbij alle vier de kamers, sfeervolle huiskamer en keuken geheel voor jullie ter beschikking staan. Natuurlijk wordt de Bentinck kamer, onze trouwsuite, helemaal feestelijk voor jullie in orde gemaakt.

Parkeren, voor meerdere auto’s, is makkelijk en gratis voor de deur. In overleg spreken we de incheck- en uitchecktijd af. Er is in ieder geval ruim gelegenheid om lekker uit te slapen en na te genieten van het mooie feest.

Kom gewoon eens langs zodat jullie je kunnen oriënteren en we het een en ander kunnen doorspreken. Zo kunnen we de B&B aan de buiten- en binnenkant geheel in de sfeer van jullie huwelijk brengen, is het mogelijk een mooie fles champagne en/of ander lekkers voor jullie klaar te zetten en bespreken we overige wensen die jullie mogelijk hebben. We maken er, net zoals op het kasteel, een mooie beleving van.

Als boeken op de website niet lukt bel dan even. Dan komen we samen er wel uit (Astrid 0646752009).

Prijs all-in is € 998

Prijzen onder voorbehoud van kortingen of toeslagen. De prijs is excl. toeristenbelasting €2,50 p.p.p.d. en excl. eindschoonmaak van €75