SLAPEN IN EEN GEZELLIGE SFEER

Onze kamers

Wij begrijpen dat U lekker wil slapen, ontspannen wakker wil worden, dus is de kwaliteit van de bedden belangrijk. Wij beschikken over sfeervolle antieke ledikanten met eerste klas matrassen en topdecks. En we ons linnengoed wordt gewassen met allergenen vrije biologische zeep.

ONZE KAMERS

De logeer kamer

Gezellig om in te slapen, met twee éénpersoons bedden, prima geschikt voor kort verblijf. Deze kamer bevindt zich op de begane grond. Met gebruik van eigen douche en toilet. De kamer beschikt ook over een vaste wastafel.

Tarief overnachten voor 2 personen inclusief ontbijt: €110
Meer over deze kamer

ONZE KAMERS

De blauwe kamer

Wakker worden in de sfeervolle Blauwe Kamer in een tweepersoons ledikant. Deze kamer bevindt zich op de begane grond. Met gebruik van eigen douche en toilet. De kamer beschikt ook over een vaste wastafel.

Tarief overnachten voor 2 personen inclusief ontbijt: €149
Meer over deze kamer

ONZE KAMERS

De Franse kamer

Wakker worden in Franse Kamer: De Franse Kamer bevindt zich op de bovenverdieping en deze kamer heeft een bijzondere uitstraling. De zichtbare kapconstructie, de gezellige inrichting geeft een bijzonder, knus, romantisch gevoel.

Tarief overnachten voor 2 personen inclusief ontbijt: €155
Tarief overnachten voor 3 personen inclusief ontbijt: €179
Meer over deze kamer

ONZE KAMERS

De Bentinckkamer

Wakker worden in de Bentinckkamer: De Bentinckkamer is met zijn afmetingen van 8 x 4,5 mtr de grootste van onze vier kamers en wordt, vanwege zijn bijzondere uitstraling, vaak gebruikt als Bruidskamer. U wordt wakker in het antieke Lit Bateau of in de ruime bedstede geschikt voor twee personen.

Tarief overnachten voor 2 personen inclusief ontbijt: €189
Tarief overnachten voor 3 personen inclusief ontbijt: €205
Tarief overnachten voor 4 personen inclusief ontbijt: €235
Meer over deze kamer

ONZE KAMERS

De Ontbijt kamer

Wakker worden en dan… ontbijten in de Ontbijtkamer. Een heerlijk vers ontbijt, biologisch en vers van de lokale bakker, boer en slager. U krijgt uw ontbijt met de andere gasten in een gezellige en comfortabel ingerichte ontbijtkamer.

Tarief ontbijt voor twee personen vanaf: €30
Meer over deze kamer