Reserveren:

Onze B&B “Het Gasthuys” heeft 7 dagen per week sfeervolle romantische kamers ter beschikking voor haar gasten. U kunt rechtsreeks boeken via deze website boek uw kamer(s) op deze pagina, zie “reserveren” in de menubalk.

Heeft u vragen over het reserveren of anderszins? Vul ons contactformulier in of bel- en of mail ons we helpen U graag.

B&B “Het Gasthuys”
Gasthuisstraat 1-3
3958 BL Amerongen

Bellen: 06-4675 2009 (Astrid)
Mailen: info@het-gasthuys.nl

“Het Gasthuys” is ook geschikt als groepsaccommodatie. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Tarieven:
Deze staan vermeld bij de kamers, zijn inclusief de BTW en inclusief toeristenbelasting. Mocht U langer willen verblijven in onze B&B dan geldt vanaf de 3e nacht een korting van 10% op het tarief. Voor het ontbijt geldt het tarief zoals aangeven bij de kamers.

Aankomst- en uitcheck tijden:
Wij ontvangen U graag rond 14.00 uur op de dag van aankomst, en verwelkomen U met een lekker kopje thee, of een drankje. In overleg kan afgeweken worden van de aankomsttijd van 14.00 uur. Uitchecktijd is op de dag van vertrek uiterlijk om 11.00 uur. In overleg kan hiervan worden afgeweken, dit dient U tijdig aan te geven.

Duurzaamheid:
Wij besteden veel aandacht aan het duurzaam runnen van de B&B. Zoals het wassen van als ons linnengoed en linnen servetten met biologisch afbreekbaar wasmiddel. Wij scheiden ons afval strikt, en houden onze B&B schoon met biologische schoonmaak middelen.

Huisdieren:
Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen naar onze B&B. Hoe diervriendelijk we zelf zeker zijn, stellen meerdere gasten geen prijs op de aanwezigheidvan huisdieren. Dit vanwege hygiëne en mogelijke geluidsoverlast. 

Schoonmaakkosten/Toeristenbelasting:
Deze zijn inbegrepen in het kamertarief.

Linnengoed:
Onze bedden zijn voorzien van voldoende warme dekbedden in de winter, en in de zomer passen we de topping aan. Er zijn ook extra dekbed spreien mocht U meer warmte comfortabel vinden.

Etenswaren en drank:
Het is in onze B&B niet toegestaan om etenswaren en of dranken zelf mee te nemen. Wij bieden elke dag per persoon een flesje water aan, sparkling of plat. Bij aankomst krijgt U een welkomdrankje en krijgt U uitleg over onze B&B.

Annuleren:
Bij annulering of wijziging tot 7 dagen vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen 7 dagen dient U een vergoeding te betalen van € 50, deze vergoeding brengen wij niet in rekening als er sprake is van aantoonbare overmacht. Wij vragen uw begrip hiervoor gelet op het feit dat wij de voor U gereserveerde kamer zo kort voor de door U geboekte periode niet meer kunnen verhuren. We overleggen met elkaar over mogelijk het vinden van een nieuwe datum voor uw verblijf in onze B&B.

No-Show:
Indien u niet komt opdagen, en U ons niet tijdig, lees 7 dagen voor ontvangst, heeft geïnformeerd wordt het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht. Wij houden graag rekening met overmacht.

Welkomscadeau:
Boek nu uw verblijf rechtstreeks bij ons en ontvang een cadeau t.w.v. ± € 50 winkelwaarde (bij een boeking van minimaal 2 nachten verblijf in onze B&B) Dit cadeau, ontvangt U per boeking, per kamer, U kunt dit cadeau niet ruilen of inwisselen tegen een geldbedrag of anderszinds.

Algemeen:
Onze kamers en de tuin zijn rook vrij, aan de achterzijde van onze B&B kunt U wel roken. Het is niet toegestaan om gasten te ontvangen die niet overnachten in onze B&B en dus niet zijn ingeschreven bij ontvangst. In overleg met ons kunnen vrienden of familie die even langskomen U bezoeken. In overleg met de brandweer is het ook niet toegestaan kaarsen te branden in de kamers, gelet op het feit dat het een historisch pand is, en dit brandgevaar kan opleveren. Alle voorzieningen voor brandveiligheid zijn getroffen, de kamers hebben ook brandmelders. Uw veiligheid en comfort staat bij ons op nummer één.

Gastenboek:
Onze gasten zijn positief over ons, en daar doen we het voor, bent U ook tevreden laat het ons weten. Ook als U verbeteringen ziet willen we die graag van U horen, om zo onze kwaliteit en service hoog te houden.

En wij doen er alles aan dat U heerlijk kunt slapen en verblijven in onze B&B in Amerongen. Onze gasten beoordelen hun verblijf in onze B&B ook via Booking.com of via ons gastenboek. Wij hebben geen invloed op hun mening en berichten, alle meest recente berichten kunt U inzien. Wij manipuleren deze niet, halen geen berichten weg en willen U een eerlijk en recent beeld geven van onze B&B en onze service. Wij proberen het altijd zo goed mogelijk te doen en staan voor hoogwaardige kwaliteit in alles, wie en wat we willen zijn als B&B maar ook als gastvrouw en gastheer, betrouwbaar en geloofwaardig.

Tuin:
Lekker zitten in de zon op onze zwanenbank, of relaxen in de zon of de schaduw in onze tuin. We beschikken over een mooie tuin aan het plein voor het Kasteel.

Wifi
Wij maken gebruik van snelle wifi, up- en download, de code ligt op je kamer al klaar.

Parkeren
Voor onze B&B ligt het plein van het Kasteel van Amerongen, daar kunt U gratis parkeren recht voor onze voordeur.