Het hele huis huren

Het is mogelijk om met een vriendengroep, zakelijke collega’s of gezin de volledige B&B af te huren.

De gehele B&B is koninklijk ingericht en straalt de koninklijke grandeur uit in lijn met de historie verbonden aan kasteel Amerongen.

De gehele B&B is te huren voor een lang weekend, midweek of volledige week. U heeft dan de beschikking over alle faciliteiten die deze geweldige B&B te bieden heeft.

U heeft de beschikking over vier kamers. Dat zijn de Blauwe kamer (2-persoons), De Franse kamer (3-persoons), De Bentinck kamer (3-persoons) en de Opkamer (2-persoons. Er zijn drie badkamers en drie wc’s in het pand.

De ruime huiskamer is zeer sfeervol ingericht. Er staan fijne fauteuils en er is beschikking over een open haard die gebruikt mag worden.

De koninklijk ingerichte ontbijtkamer heeft beschikking over koffie, thee en het nodige servies voor het ontbijt, lunch en diner.

De ruime keuken incl bijkeuken met wasmachine, droger en vaatwasmachine staat ter beschikking.

Er is een schuur aanwezig die afgesloten kan worden en waarin fietsen etc. in gestald kunnen worden.

Voor de B&B en achter de B&B is ruime gelegenheid om tot in de late uurtjes gezellig te zitten en genieten van de mooie tuin, een drankje en wellicht een brandende vuurkorf.

Het is mogelijk om de gehele B&B te bezichtigen alvorens de boeking definitief gemaakt wordt. Een optie behoort tot de mogelijkheden.

Let op: gezien de kwetsbaarheid van de inrichting wordt de B&B alleen verhuurd aan groepen waarvan de personen minimaal 18 jaar zijn.

Lang weekend (3 nachten ) €1250,-
Midweek (4 nachten) €1450,-
Hele week (7 nachten) €1950,-

€ 75,00 schoonmaak kosten