Schrijf wat in ons

Gastenboek

Onze gasten zijn positief over ons, en daar doen we het voor, bent U ook tevreden laat het ons weten. Ook als U verbeteringen ziet willen we die graag van U horen, om zo onze kwaliteit en service hoog te houden. En wij doen er alles aan dat U heerlijk kunt slapen en verblijven in onze B&B in Amerongen.

Default Avatar75
februari 2021

Sfeervol en van alle gemakken voorzien. Erg vriendelijke eigenaresse en medewerkers. Gastvrouw heel hartelijk. Upgrade naar kamer boven, sfeervol ingericht.

Default Avatar75
februari 2021

Warme ontvangst van Astrid. Goed ontbijt. Perfecte rustige locatie tegenover kasteel Amerongen. Mooie B&B, pittoresk verblijf gehad in onze kamer.

Default Avatar75
februari 2021

De hartelijkheid van de gastvrouw. Het ontbijt is uitstekend verzorgd. Ontbreekt aan helemaal niets. Gratis koffie en thee met een koekje. Tijdens de corona tijd een heerlijke onderbreking van alles. Desinfectie gel bij de deur. Op afstand blijven is geen probleem.

Default Avatar75
februari 2021

De bed & breakfast is heel erg mooi ingericht, super sfeervol, heerlijke bedden. Lieve gezellige eigenaresse, heerlijk ontbijt. Prachtig dorp. Leuk kroegje waar je geweldige apfelstrudel kunt eten, maar ook heerlijk kunt borrelen of eten. Mooi kasteel naast de deur, fijne wandelroutes.

Default Avatar75
Erik en Maureen
februari 2021

Lieve Astrid… Dank voor je gastvrijheid en verblijf in je prachtige, zeer sfeervolle B&B in het prachtige Amerongen. Verblijf in de Bentinckkamer met uitzicht op het kasteel. Verwend met heerlijke ontbijtjes. Wat wil je nog meer! Fantastische uitvalsbasis om de omgeving al fietsend, wandelend te verkennen. Wat hebben wij het fijn gehad en komen gauw weer bij je terug! Knuffel voor Tommie en groeten van ons. Erik en Maureen