Schrijf wat in ons

Gastenboek

Onze gasten zijn positief over ons, en daar doen we het voor, bent U ook tevreden laat het ons weten. Ook als U verbeteringen ziet willen we die graag van U horen, om zo onze kwaliteit en service hoog te houden. En wij doen er alles aan dat U heerlijk kunt slapen en verblijven in onze B&B in Amerongen.

Default Avatar
Corina van der Gaag
augustus 2022

Wat hebben we genoten in deze fantastisch mooie B&B van Astrid. Van de warme ontvangst tot het vertrouwen bij het afscheid. We sliepen in de mooie bruidskamer in een heerlijk bed en het uitgebreide ontbijt was heerlijk. Ook Amerongen zelf is heel mooi, de huisjes en de omgeving. Mijn man heeft nog heerlijk gefietst over het dichtbij gelegen mountainbike parcours.
Het is misschien niet de goedkoopste B&B, maar de prijs dubbel en dwars waard!!

Default Avatar
Fam IJsinga
augustus 2021

Heerlijk verblijf gehad samen met onze dochter van 1. Heerlijk geslapen in de bedstee. Ontzettend vriendelijke gastvrouw en een heerlijk ontbijt.
Aanrader!

Default Avatar75
februari 2021

Heerlijk verblijf gehad. Astrid een geweldige gastvrouw bij gastvrijheid hoog in het vaandel staat! En een ontbijt om je vingers bij af te likken. Zeker een aanrader! Groetjes van Cees en Jolanda

Default Avatar75
februari 2021

Sfeervol en van alle gemakken voorzien. Erg vriendelijke eigenaresse en medewerkers. Gastvrouw heel hartelijk. Upgrade naar kamer boven, sfeervol ingericht.

Default Avatar75
februari 2021

Warme ontvangst van Astrid. Goed ontbijt. Perfecte rustige locatie tegenover kasteel Amerongen. Mooie B&B, pittoresk verblijf gehad in onze kamer.