Schrijf wat in ons

Gastenboek

Onze gasten zijn positief over ons, en daar doen we het voor, bent U ook tevreden laat het ons weten. Ook als U verbeteringen ziet willen we die graag van U horen, om zo onze kwaliteit en service hoog te houden. En wij doen er alles aan dat U heerlijk kunt slapen en verblijven in onze B&B in Amerongen.

Schrijf een review
Default Avatar
Fam IJsinga
augustus 2021

Heerlijk verblijf gehad samen met onze dochter van 1. Heerlijk geslapen in de bedstee. Ontzettend vriendelijke gastvrouw en een heerlijk ontbijt.
Aanrader!

Default Avatar75
februari 2021

Heerlijk verblijf gehad. Astrid een geweldige gastvrouw bij gastvrijheid hoog in het vaandel staat! En een ontbijt om je vingers bij af te likken. Zeker een aanrader! Groetjes van Cees en Jolanda

Default Avatar75
februari 2021

Sfeervol en van alle gemakken voorzien. Erg vriendelijke eigenaresse en medewerkers. Gastvrouw heel hartelijk. Upgrade naar kamer boven, sfeervol ingericht.

Default Avatar75
februari 2021

Warme ontvangst van Astrid. Goed ontbijt. Perfecte rustige locatie tegenover kasteel Amerongen. Mooie B&B, pittoresk verblijf gehad in onze kamer.

Default Avatar75
februari 2021

De hartelijkheid van de gastvrouw. Het ontbijt is uitstekend verzorgd. Ontbreekt aan helemaal niets. Gratis koffie en thee met een koekje. Tijdens de corona tijd een heerlijke onderbreking van alles. Desinfectie gel bij de deur. Op afstand blijven is geen probleem.